I Bella Center Copenhagen arbejder vi ud fra begrebet Responsible Hospitality. Det betyder, at vi – udover at levere den bedste service til vores gæster og kunder – tager ansvar for vores påvirkning på miljø og samfund, og at vi bestræber os på at have en positiv indvirkning på vores omgivelser. Vores overordnede mål er at være klimaneutral inden 2050.
Fakta:
I overensstemmelse med ISO 14001 & 20121 og vores omfattende Bæredygtighedspolitik arbejder vi aktivt mod at opnå vores Målsætning for 2024. Her lægges vægt på øget vedvarende energi og reduceret madspild. Hal D, vores seneste tilføjelse, har modtaget en DGNB Guld-certificering for bæredygtigt byggeri, som falder i tråd med vores 360-graders strategi for Responsible Hospitality.
Fokus på bæredygtighed:
Fra 2024 tilbyder vi klimarapporter for alle store arrangementer, der afholdes i en eller flere af Bella Center Copenhagens haller. Rapporten inkluderer gennemsigtighed af eventets udledninger for scope 1, 2 og 3 og giver et detaljeret billede af den samlede miljømæssige indvirkning. Vi tror på at dele viden. Derfor er vores klimarapporter gratis.
I Bella Center Copenhagen håndterer vi vores miljømæssige indvirkning ansvarligt. Inden 2050 er det vores ambition at være klimaneutrale med en reduktion på 50% inden 2030. Vores strategier inkluderer:
Vedvarende energi: Vores solcelleanlæg dækker 16.000 m2, svarende til størrelsen på to fodboldbaner, og genererer over 2,4 millioner kWh årligt – ca. 30% af vores energibehov.
Grøn omstilling: Vi arbejder sammen med flere partnere for at fremme Ørestads grønne omstilling med fokus på blandt andet energieffektivitet og -lagring.
Bæredygtige investeringer: Hal D er DGNB Guld-certificeret, som understreger vores ønske om en holistisk tilgang til bæredygtighed.
Fakta om Energi & Klima
Responsible Hospitality er vores dna, og i det ligger vores ambition om klimaneutralitet. Vores mål er at minimere mængden af affald ved at reducere, genbruge, genanvende og omdanne materialer. Vores organiske affald omdannes til biogas, der forsyner danske hjem, og vi arbejder med affaldssortering og genanvendelse i alle aspekter af vores drift.
Fakta om Affaldshåndtering
Mad og bæredygtighed hænger uløseligt sammen for os. Derfor har vi fokus på førsteklasses, sæsonbetonede og lokalt producerede føde- og drikkevarer. Fra fair trade til økologi støtter vi op om leverandører, der sætter dyrevelfærd og bæredygtighed højt. Eksempler på partnerskaber er Orang Utan Coffee og Bybi.
Fakta om Mad & Drikke
Som en af Danmarks førende indenfor møde- og udstillingsbranchen ønsker vi at fremme integration, skabe konkrete resultater og bidrage til meningsfuld beskæftigelse i København. Gennem initiativer som donationer af overskudsmad, julemiddage for hjemløse og løbende uddannelse af vores kokke med fokus på bæredygtighed tager vi et socialt ansvar.
Fakta om Social ansvarlighed